top of page

INNE STARK

Rörelseglädje och stresshantering


Nästa start 5 maj kl 19.00 i Torvalla Danssal

Inne Stark Haninge

Varför Inne Stark? För dig som;

  • Känner en inre stress

  • Envis huvudvärk som återkommer

  • Värk i nacken och andra delar av kroppen

  • Har stort behov av återhämtning

  • Sällan eller aldrig vaknar utvilad på morgonen

Du behöver sätta dig själv högre på din prio-lista och det är nu! Här får du en stödjande miljö för just det och förståelse för varför kroppen gör ont och energin aldrig tycks räcka till.

Maria coach på Inne Stark

Jag är certifierad professionell tränare med inriktning på stresshantering och smärta. Att hjälpa kvinnor att få mindre värk och mer energi är min stora passion efter att jag själv gått igenom en utmattning under 2016.

Upplägget av andningsövningar, avslappning och rörlighet kommer hjälpa dig till bättre sömn och mer energi. Under vår timme tillsammans så har vi fokus på att röra oss mjukt och prestigelöst för att jobba tillsammans med kroppen, istället för  emot. Dessa syftar till att skapa mer rörelsefrihet utan värk och smärta. När du pressar och stretar för att bli bättre istället för att må bra och att det känns skönt så triggar du ditt nervsystem som går in i kamp/flykt/frys eller foga. När du kämpar så får du spänningar i kroppen som leder till värk och smärta, framförallt nacke/axlar, bröstrygg och ländrygg. Kroppen signalerar och försöker hjälpa oss genom att manifestera smärta men lyssnar du?

 

Vi övar aktivt på att tänka snälla tankar om oss själva för att sänka den stressen som kommer från känslor av oro och otillräcklighet. På Inne Stark guidar jag dig att lyssna på kroppen för att hjälpa dig få mer energi, mindre smärta och skapa högre mental kapacitet och hållbarhet. Jag tar med träningsmattor och du kommer i mjuka och sköna kläder som du kan röra dig fritt i.

Passet är medvetet lagt sent på kvällen med förhoppning om att du åker hem och kopplar av för att bibehålla den sköna känslan från passet och du går och lägger dig trött och glad, för att öka möjligheten för en god natts sömn.

Start 5 maj kl 19.00-20.00 i Torvalla Danssal

Hur länge pågår denna träningsgrupp?

Söndagar start 5 maj kl 19-20 och sista träningspasset är 9 juni samma tid, dvs 6 tillfällen.

Hur mycket kostar det att vara med?

För 6 tillfällen totalt 1199 kr, som kan delbetalas 

 

Hur betalar jag?

När du anmäler dig i formuläret nedan så skapas underlag till faktura, du väljer om du vill betala hela summan på en gång eller om du vill dela upp den. Jag kommer att skicka faktura till dig på den mailadress som du uppger vid anmälan.

Anmälan till Inne Stark

Hur vill du betala?
bottom of page